Data gedreven marketing

Zorgeloos Google Ads uitbesteden

Wij begrijpen dat Google Ads een essentieel onderdeel is van jouw bedrijf. En wij helpen je daar graag bij. Met 6+ ervaring, certificaten & de juiste kennis kunnen wij je verzekeren van optimaal resultaat.

 • Data gedreven targeting

 • Hecht & gedreven team

 • 6+ jaar succesvol

Waarom Google Ads?

Weetje: Onze marketeers moeten 1 keer per jaar hun Google Ads Certificeringen vernieuwen door een aantal examens af te leggen. Hierdoor kunnen we onze vakkennis & kwaliteit waarborgen.

SEA door professionals

Waarom Google Ads uitbesteden

Google Ads is een krachtige marketingtool die je kunt inzetten voor je bedrijf. Indien deze tool uiteraard op de juiste manier wordt bediend. Vaak is het hierom verstandig om dit te laten doen door professionals die hierin opgeleid zijn. Zodat je niet je advertentiebudget overboord gooit. We gebruiken Google Ads om zoveel mogelijk gerichte bezoekers binnen je doelgroep op jouw website te krijgen. Dit doen we door middel van ons data gedreven marketing model.

Ben je op momenteel al bezig met Google Ads en gaan je campagnes al goed? Dat is geweldig, dit is het moment om een expert in te schakelen, zodat jij naadloos kan opschalen en nog betere resultaten kan behalen. Ben jij benieuwd naar hoe we dit aanpakken? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze experts.

SEO uitbesteden bij Dreams Online Marketing

Waar wil je adverteren?

Google Ads, Bing Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, LinkedIn Ads of Pinterest Ads.

Kies je ad-spend

Simpele tarieven voor online advertising op Google Ads, Bing Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, LinkedIn Ads of Pinterest Ads.

Dit is jouw maandtarief

We berekenen het maandtarief op basis van je ad spend. Hoe meer de ad spend, hoe meer campagnes wij kunnen maken.

 • Data gedreven targeting

 • Hecht & gedreven team

 • 6+ jaar succesvol

Per maand

€ 2.500,-

Eenmalig

€ 0,-

Ben je klaar om jouw online marketing naar een hoger niveau te tillen?

Laten we samen jouw statistieken verbeteren

Ben je klaar om jouw online marketing naar een hoger niveau te tillen? Dreams Online Marketing is jouw partner in succes. Als Google Partner met jarenlange ervaring optimaliseren we jouw online campagnes, vergroten we jouw vindbaarheid en genereren we meer conversies.

We werken met diverse platforms, waaronder Google Ads, Producthero, Channable, Shopify en WooCommerce. Of je nu jouw Google Ads campagnes wilt optimaliseren, jouw productfeeds wilt optimaliseren voor Google Shopping, jouw feedmanagement wilt automatiseren, of jouw webshop wilt optimaliseren voor conversie, Dreams Online Marketing heeft de expertise en de tools om je te helpen.

Met onze data-gedreven aanpak en jouw input behalen we samen jouw online marketingdoelstellingen. We monitoren de prestaties van jouw campagnes continu en optimaliseren deze waar nodig. Je ontvangt van ons duidelijke rapportages, zodat je altijd op de hoogte bent van de resultaten. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag jouw wensen en doelstellingen en hoe we je kunnen helpen om deze te behalen.

Starten in 4 stappen

Simpel en transparant werken

Bij Dreams Online Marketing geloven we in een heldere en transparante aanpak. We werken samen met jou om jouw SEA-campagnes succesvol te maken, en we houden je altijd op de hoogte van onze voortgang.

Vrijblijvend adviesgesprek

We beginnen met een vrijblijvend adviesgesprek om jouw wensen en doelstellingen te bespreken. We geven je een eerlijk advies over de mogelijkheden van SEA voor jouw bedrijf.

Stap 1

Onboarding

Wanneer je kiest voor Dreams Online Marketing, nemen we de tijd om je bedrijf en je doelgroep goed te leren kennen. We stellen samen de doelstellingen voor je SEA-campagnes op en zorgen ervoor dat de conversie meting helemaal klopt!

Stap 2

Onderzoek & campagne creatie

We voeren een uitgebreid onderzoek uit om de beste zoekwoorden te vinden voor jouw campagnes. We creëren vervolgens pakkende advertenties die gericht zijn op jouw doelgroep.

Stap 3

Dagelijkse optimalisatie

We monitoren je SEA-campagnes continu en optimaliseren deze waar nodig. We houden je op de hoogte van de prestaties van je campagnes met behulp van duidelijke rapportages.

Stap 4

Kwaliteit is een van onze kernwaardes

Onze cerificaten

Met veel trots presenteren wij de certificaten die wij in huis hebben. Zodat wij ons werk nog beter kunnen doen.

Google Ads

Onze reviews

Wij waarderen onze klanten en zij ons ook

Tom Grashof
Tom Grashof
2023-04-18
Ik ben zeer tevreden met de diensten van Dreams E-commerce. Ze hebben onze website gemaakt en we zijn enorm blij met het resultaat. Het team was zeer innovatief en professioneel en de communicatie was prettig en efficiënt.
Robin Swagemakers
Robin Swagemakers
2023-03-14
Top bedrijf! Website laten maken en in een periode van 3 maanden mijn bezoekersaantal verdubbeld. Zeker een aanrader. Fijn en aardig personeel, modern werk geleverd en erg fijn om mee samen te werken!
Andre van veen
Andre van veen
2023-03-10
Gewoon fietsen
Gewoon fietsen
2023-03-10
Fantastische service en professionaliteit. Zeker een aanrader als je een website wilt creëren
zaffraan
zaffraan
2023-03-09
Sadeq Alrammahy
Sadeq Alrammahy
2023-03-09
Nora Duzen
Nora Duzen
2023-03-09
Top bedrijf!

SEA door professionals

Dit is typisch DOM

We geloven in een transparante en resultaatgerichte aanpak. We werken met de beste tools en technieken om jouw website te optimaliseren, je vindbaarheid te vergroten en meer conversies te genereren.

Gratis audit van je huidige advertentieaccount

Ben je niet zeker of je huidige advertentieaccount optimaal presteert? Laat ons dan een gratis audit uitvoeren. We analyseren je account en geven je concrete tips om de prestaties te verbeteren.

Optimale conversie tracking als basis

We vinden het belangrijk dat je kunt meten wat het resultaat is van je online marketinginspanningen. Daarom implementeren we altijd optimale conversie tracking. Zo weet je precies hoeveel leads en verkopen je campagnes genereren.

Geen grote praatjes maar daden

We houden van heldere en transparante communicatie. We beloven je geen gouden bergen, maar we zetten ons wel 100% in om jouw online marketingdoelstellingen te behalen.

Een specialist die meedenkt

We zijn meer dan alleen een agency. We zijn een partner die met je meedenkt en je helpt om je online marketingstrategie te optimaliseren.

Samen successen boeken

We geloven in de kracht van samenwerken. We werken nauw samen met onze klanten om de beste resultaten te behalen.

Google Analytics, Google Search Console, Google Tag Manager, Google Ads

We zijn experts in het gebruik van Google-tools. We gebruiken deze tools om je website te optimaliseren, je vindbaarheid te vergroten en meer conversies te genereren.

Plan een gratis adviesgesprek.

Neem contact op en laten we samen jou merk groeien

  / Gratis advies van een van onze experts
  / Samen je huidige Google Ads campagnes doorlopen
  / Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie

  Wij zijn online marketing op zijn best

  We weten het, een statement als dit is nogal gedurfd. Gelukkig dat we het al hebben bewezen, neem gerust een kijkje door onze projecten en referenties. Door de jaren heen hebben we onszelf ontwikkeld en verbeterd en we blijven er elke dag mee bezig. Zoals vaak wordt gezegd “Elke dag bevat een nieuwe les”. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen in ons specialisatiegebied en kunnen we altijd snel schakelen.

  Gecertificeerde Google Partner

  Na een lang traject hebben we eindelijk de Google Partner titel weten binnen te halen. Dit betekent dat we onze klanten nog betere resultaten en een bepaalde vorm van expertise kunnen bieden.

  Marketeers & ontwikkelaars

  Hetgeen waar wij als Dreams Online Marketing in uitblinken is de mix van development en marketing. We waren namelijk van origine een groep developers, hierdoor kunnen we zo een beetje alles bouwen wat je maar kunt dromen. Later hebben we een interesse gekregen in het stukje marketing en hoe we dat nou eigen nog beter konden doen. We kwamen er al snel achter dat als we onze technische kennis en kunde gebruiken om online marketing te optimaliseren dit niet stuk kon. Inmiddels hebben we gelukkig al bewezen dat dit het geval was. Ben jij benieuwd hoe we jou bedrijf of marketing team hiermee kunnen helpen, neem gerust contact op.

  Google partner badge van Dreams Online Marketing

  We hebben nog wat gegevens nodig

  Laat hier je gegevens achter en een van onze collega’s neemt binnen 24 uur contact met je op voor een gratis advies gesprek (T.W.V. €181,50).