Begrippenlijst

5 min leestijd

Van Bol.com naar webshop

Zarif Kabir avatar

Auteur

Gepubliceerd op

Laatst geüpdatet

De klant in het kort

We zijn we trots om het succesverhaal van SODEALSTORE te delen, een webshop die zich specialiseert in innovatieve ophangsystemen en opbergoplossingen. Samen hebben we gewerkt aan het versterken van hun online aanwezigheid en het bereiken van hun doelgroep met effectieve digitale marketingstrategieën.

De uitdaging die we zijn aangegaan

Bij Dreams Online Marketing hebben we met enthousiasme de uitdaging aangenomen om SODEALSTORE te transformeren naar een online succesverhaal. We hebben strategisch gewerkt aan het bouwen van een krachtige online aanwezigheid door middel van twee belangrijke pijlers.

  • Het opzetten van een winstgevende Google Ads-campagne.
  • Het optimaliseren van de webshop voor een ongeëvenaarde gebruikerservaring

Onze aanpak

We zijn gestart met een diepgaande analyse van de doelgroep en de concurrentie, wat leidde tot een nieuwe Google Ads-campagne die gericht was op het bereiken van converterende klanten. Tegelijkertijd hebben we de webshop geoptimaliseerd voor een naadloze gebruikerservaring en verbeterde conversies.

Onze analyse

We zijn gestart met een diepgaande analyse van de huidige online marktpositie van SODEALSTORE. Door grondig te kijken naar websiteprestaties, zoekmachine rankings en digitale aanwezigheid hebben we een helder beeld gekregen van waar SODEALSTORE zich bevindt op het online toneel.

Het resultaat

Het resultaat was indrukwekkend. Door strategische optimalisaties in zowel de Google Ads-campagne als de webshop zelf, hebben we het conversiepercentage van SODEALSTORE verdubbeld. De nieuwe campagne heeft niet alleen geleid tot meer verkeer, maar ook tot een aanzienlijke toename van omzet.