SEO uitbesteden bij Dreams Online Marketing

Data gedreven marketing

Waarom SEO uitbesteden?

SEO is steeds meer van belang, maar SEO kost nou eenmaal veel tijd. Het kost tijd om kennis op te doen, maar ook om daadwerkelijk de SEO-strategie uit te voeren. Om alles onder de knie te krijgen en een goede tekst te schrijven gaan er nog een aantal uren in zitten. Deze tijd heb je vaak niet of deze tijd kan je vaak beter gebruiken voor andere werkzaamheden binnen jouw bedrijf. Hierdoor kan het erg helpen om je SEO uit te besteden aan een bedrijf. Dit bedrijf is hier dagelijks mee bezig, hierdoor is hun kennis veel hoger en hebben ze ook een stuk meer ervaring. Wij zijn zo’n bedrijf waaraan jij je SEO kan uitbesteden. Wij helpen je graag bij je SEO en bij het schrijven van teksten voor op je website.

 • Je website laten maken zonder zorgen

 • Hogere conversie op je nieuwe website

 • Scoor beter op relevante zoekwoorden

Brandmovie
SEO uitbesteden bij Dreams Online Marketing

Weetje: Als je nu “nieuwe website laten maken” in Google zoekt vind je onze dochter onderneming Dreams e-commerce in de top 5 van de zoekresultaten.

SEO uitbesteden aan professionals

Wat houd SEO in?

SEO is een afkorting dat staat voor Search Engine Optimization. De Nederlandse betekenis van SEO is zoekmachine optimalisatie. Het doel van SEO is dan ook om je website hoog in de Google-zoekmachine te ranken. Doorat je hoog in de Google-zoekmachine staat en dus ook beter vindbaar bent, kun je meer bezoekers naar je website trekken en verhoog je de kans op meer klanten dus ook. Om hoog in de Google-zoekmachine te komen heb je dus een goede SEO-strategie nodig.

Technische SEO

Een belangrijke factor om je website hoog in de Google-zoekmachine te laten komen is de snelheidsprestatie van je website. Om te kijken hoe je website presteert, bestaat er een tool van Google genaamd “Google Pagespeed Insights”. Deze tool geeft een score aan nadat ze de snelheid van je website testen. Deze score krijg je voor een mobiel en een desktop, hoe hoger je score is des te beter je website scoort in de Google-zoekmachine. Hierom is de keuze voor de juiste partij essentieel bij SEO uitbesteden. Hier bij Dreams Online Marketing hebben we gelukkig de kennis en kunde in huis om tot wel 99 te scoren bij Google Page Speed Insights, zowel op mobiel als desktop.

Zoekwoorden onderzoek

Een goede voorbereiding is het halve werkt zeggen we bij Dreams. We beginnen altijd met een grondig zoekwoordenonderzoek, zodat we kunnen zien welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw bedrijf. Zodra we de zoekwoorden hebben gaan we SEO-teksten schrijven voor deze zoekwoorden. Met deze teksten in combinatie met het geoptimaliseerd technisch aspect zorgen we ervoor dat je op pagina #1 rankt op de voor jou relevante zoekwoorden.

Plan een gratis adviesgesprek.

Neem contact op en laten we samen jou merk groeien

  / Zoekwoorden onderzoek op maat
  / Pagina #1 op relevante zoekwoorden
  / Altijd een eerlijk & transparant advies

  Bespreken 10 voordelen van SEO uitbesteden

  Ben jij al op pagina #1 te vinden?

  10 Voordelen van SEO uit besteden

  Je SEO uitbesteden kent meerdere voordelen, zo gaat het dus veel tijd kosten om dit zelf te doen, je zal meestal niet gelijk op pagina #1 komen, zo zijn er nog meer. Hieronder hebben wij voor jou de top 10 voordelen van SEO uitbesteden onder elkaar gezet.

  1. Een frisse blik

  Zelf kijk je met een bepaalde blik naar je bedrijf, net zoals mogelijk je werknemers met dezelfde blik naar het bedrijf kijken. Als je besluit om je SEO uit te besteden aan een ander bedrijf om zo je marketing te verbeteren gaat dit bedrijf met een andere blik, maar dus ook een frisse blik kijken naar jouw website. Dit kan zorgen voor verrassende inzichten en strategieën die juist goed werken omdat je daar zelf niet zo naar had gekeken.

  2. Minder druk

  Een 2e voordeel van SEO uitbesteden is om te zorgen voor minder drukte voor jezelf. SEO is iets wat best veel tijd kan kosten, als je dus zelf bezig bent met je SEO kan je deze tijd niet gebruiken voor andere mogelijke werkzaamheden. Je SEO uitbesteden is hierom ook een goed plan zodat je zelf kan focussen op andere takken van je bedrijf.

  3. Organische leads

  SEO wordt in de meeste gevallen gebruikt om traffic naar je website te verhogen. De bedoeling is om mensen zonder gebruik van advertenties op jouw website te krijgen. Met een goede SEO-tekst ontvang je dus meer bezoekers op je website. Maar SEO kan vaak een lastige taak zijn, hierom is SEO uitbesteden vaak verstandige zet.

  4. Investeren en niet uitgeven

  Je SEO uitbesteden kost natuurlijk geld, dit kunnen we helaas niet veranderen. Dit is vaak wel de reden dat bedrijven hun SEO uitbesteden op een laag pitje zetten. Terwijl SEO uitbesteden vaak meer voordelen heeft dan nadelen. SEO uitbesteden is dus niet onnodig geld uitgeven, maar je geld goed investeren in je marketing.

  5. Beter en meer resultaat

  Google heeft een aantal richtlijnen waar je binnen moet blijven als je SEO-teksten gaat schrijven. Als je niet bekend bent met deze regels zou je deze snel kunnen overtreden. Bij overtreding van deze regels kan Google jouw website weghalen tussen de zoekresultaten. Het bedrijf waaraan jij je SEO gaat uitbesteden is helemaal op de hoogte van deze regels en zo worden jouw teksten dus niet weggehaald en kan elke bezoeker jou makkelijk vinden.

  6. Veel leren

  De kans is groot dat je zelf nog niet veel weet over SEO. Dit is niet heel gek, SEO is een vak apart en kost veel tijd om hier veel van te weten en er ook echt goed in te worden. Als je SEO uitbesteed kun je leren van degene die jouw SEO-teksten schrijft. Je kan kijken naar de manier van schrijven, maar ook tijdens de presentatie van het idee opletten naar wat hij wil gaan doen en waarom.

  7. Groei op langere termijn

  SEO is een strategie voor de lange termijn, soms duurt het een aantal maanden wil je echt resultaat zien. Ook moet je SEO wekelijks en in sommige gevallen zelfs dagelijks bijhouden. Niet iedereen heeft elke week tijd om hier zijn aandacht aan te besteden en is SEO uitbesteden dus een goede oplossing.

  8. Juiste tools voor een onderzoek

  Voordat je SEO-teksten gaat schrijven doe je een zoekwoorden onderzoek, in dit onderzoek ga je kijken naar welke zoekwoorden goed zijn om teksten over te schrijven. Voor dit zoekwoordenonderzoek gebruik je verschillende tools. Sommige zijn gratis, maar voor sommige tools moet je ook betalen. SEO-specialisten hebben altijd deze tools en daardoor hoef je zelf dus niet te investeren in deze tools.

  9. Specialisatie

  Vaak is het niet duidelijk waarom je concurrenten juist erg hoog ranken, maar jij zelf nog niet. Voor dit soort vragen is een heleboel ervaring en kennis nodig. Een bedrijf waaraan jij je SEO uitbesteed heeft deze ervaring en kennis, hun kunnen jouw SEO optimaliseren.

  10. Nieuwe content

  Jouw SEO gaat niet alleen over de content die je nu hebt. Bedrijven die jouw SEO doen kijken ook naar mogelijke nieuwe content voor op jouw website, hierbij kun je denken aan blogs of artikelen over bepaalde onderwerpen waardoor meer mensen uiteindelijk jouw website kunnen vinden. Als je zelf deze teksten niet wilt schrijven kun je hiervoor dit bedrijf inhuren.